Prezentarea societăţii

Firma WK GROUP s-a infiinţat in anul 1996.

WK GROUP este o societate cu răspundere limitată, asociat unic Werner Keul. Activităţile firmei sunt: proiectare,dezvoltare,construire si valorificare de proiecte, in special imobiliare, din domeniile industrial, comercial si civil.

Conducerea firmei WK GROUP deţine o vastă experienţa în proiectare si construcţie - peste 400 de imobiliare din diverse domenii. Firma consultă şi conduce investitori străini, în special germani, pentru realizarea investiţiilor de producţie si comerţ în Romania.

Între clienţii firmei enumerăm concerne precum: SIEMENS, HARTING, TAKATA, ATLASSIB, REWE, GÜHRING, KUHNKE, AERONAMIC, ROB SYSTEM, HARTMANN şi mulţi alţii.

WK GROUP este una din puţinele firme care poate să ofere unui investitor o soluţie completă, la cheie, privind o investiţie.

Piaţa românească este intr-o continua schimbare si expansiune. Pentru firma WK GROUP nu există concurenţă pentru că ofera un serviciu aproape unic in România, prin care un investitor poate să fie mulţumit. Firma WK GROUP beneficiază de reclama cea mai bună – de la investitor la investitor.

Politica firmei reprezintă adoptarea de soluţii constructive şi de intreţinere simple şi eficiente din punct de vedere economic şi energetic, aplicând o gândire germană.